fbpx Fundació | IMAN - Corporate
Home > Fundació

Fundació

Fundació

Un punt de trobada entre talent, innovació i empreses

IMANcorp Foundation és fruit de l’experiència de Grup IMAN i la seva inquietud per desenvolupar nous mètodes, idees, iniciatives i plans que impulsen projectes de valor afegit. Sota aquesta premissa, IMANcorp Foundation recolza i promou iniciatives que permeten impulsar la creativitat i el talent de la industria, fomentant la investigació i la innovació com a motors de generació d’ocupació.
Per aconseguir aquest repte, parlem, escoltem i treballem mà a mà amb centres de formació, universitats i empreses de diferents sectors, per apropar entitats.

Apostem per quatre pilars:

Foment de l'emprenedoria i la innovació
La innovació ha de ser una conversació plural, per això creem un entorn que promogui el desenvolupament d’idees, tendències, eines i iniciatives tecnològiques que apropin solucions a les necessitats reals del mercat. Així, hem posat en funcionament un Programa de Mentoring especialitzat, en el que, en funció de la maduresa del projecte, acompanyem a l’emprenedor en el procés de plantejament, arrencament, creixement i desenvolupament del seu projecte.
Divulgació 
Treballem en diferents camps i compartim el nostre coneixement amb professionals, empreses i docents, amb l’objectiu d’establir relacions amb entitats que treballen amb la mateixa finalitat, recollint les tendències del mercat laboral i traslladant-les al mercat global a través de la creació de papers especialitzats. Busquem divulgar en fòrums, trobades empresarials i universitats els avançaments i canvis que suposaran un desafiament per a les properes generacions.
Sensibilització de l'ús de les noves tecnologies
L’era digital i l’entrada de noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han suposat una revolució en les formes d’interactuar i relacionar-nos. Per això, incentivem el bon ús de les tecnologies modernes i disruptives amb l’objectiu de que incrementin el valor i el talent de les persones. Com? Mitjançant la creació de punts de trobada entre entitats i professionals, amb la col·laboració d’altres fundacions i la participació de ponents de valor, on transferir el nostre know how i difondre la correcta utilització d’aquestes eines.
Promoció d'innovacions tecnològiques
El coneixement és la major font de prosperitat i desenvolupament d’una empresa. Per això, a través d’Innovation to Succeed (I2S) premiem projectes empresarials que promoguin l’excel·lència empresarial en la sensibilització, utilització i adaptació de la tecnologia que doni respostes a les exigències que ens depara el futur. El nostre objectiu és crear un model que permeti impulsar a les persones i a les empreses assumir nous reptes.
IMANcorp Foundation es troba inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2931.

El nostre compromís

Complim amb els certificats de qualitat

COMPROVA-HO

Per què treballar amb nosaltres

Més de 3.700 empreses confien en nosaltres.

DESCOBREIX PER QUÈ

Uneix-te al nostre equip

Si busques una empresa on créixer, aquest és el teu primer pas

UNEIX-TE