fbpx Fundació | IMAN - Corporate
Inici > Fundació

Fundació

Fundació

Un punt de trobada entre talent, innovació i empreses

IMANcorp Foundation neix de l’experiència de Grup IMAN i la seva inquietud per desenvolupar nous mètodes, idees, iniciatives i plans que impulsin projectes de valor afegit. Sota aquesta premissa, IMANcorp Foundation recolza i promou iniciatives que permetin impulsar la innovació i el talent de les empreses.
Per aconseguir el nostre repte, parlem, escoltem i treballem colze amb colze amb centres de formació, universitats i empreses de diferents sectors, per apropar entitats.

Apostem per tres pilars:

La formació pràctica
El coneixement és la major font de prosperitat i desenvolupament d’una empresa. Treballem en diferents camps i compartim el nostre coneixement amb professionals, empreses i docents. Com? Establint relacions amb entitats que treballen amb la mateixa finalitat, recollint les tendències del mercat laboral i traslladant-les als centres de formació.
En aquest marc, impulsem la creació d'un model de FP Dual Col·laborativa a Espanya per promoure un model educatiu innovador basat en un mètode que combina la formació teòrica en els centres d’estudis amb la formació pràctica directament en les empreses, amb la participació d'empreses intermediàries de selecció de personal i de treball temporal. Creiem que apropar realitat i teoria és treballar de forma eficient perquè necessitats i solucions es trobin, tant a nivell de formació com empresarial.
La captació i retenció de talent 
El nostre compromís amb el coneixement, la docència, la formació i, sobretot, les persones, ens porta a promoure idees, tendències, eines i iniciatives per ajudar a la captació i retenció de talent en les empreses.
Un know how que divulguem a fòrums, trobades empresarials, departaments de recursos humans, universitats, centres de formació i en cada un dels nostres projectes.
La cultura de la innovació i la emprenedoria
La innovació ha de ser una conversació plural, per això establim un entorn amb diferents entitats a l’hora de fomentar aquest nou paradigma cultural a través de convenis, conversacions i acords. Connectem amb universitats, institucions i entitats, tant de l’àmbit nacional i internacional, per abordar les exigències que ens depara el futur des de la ciència o la tecnologia fins a qualsevol disciplina que repercuteixi al futur de la nostra societat.
L’objectiu és crear, de forma col•laborativa, un model d’innovació obert que focalitzi la cooperació entre professionals i entitats. Un model col•lectiu que permeti impulsar a les persones i a les empreses a assumir nous reptes. 
IMANcorp Foundation es troba inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2931.