fbpx Fundació | IMAN - Corporate
Home > Fundació

Fundació

Fundació

Un punt de trobada entre talent, innovació i empreses

IMANcorp Foundation és fruit de l’experiència de Grup IMAN i la seva inquietud per desenvolupar nous mètodes, idees, iniciatives i plans que impulsen projectes de valor afegit. Sota aquesta premissa, IMANcorp Foundation recolza i promou iniciatives que permeten impulsar la creativitat i el talent de la industria, fomentant la investigació i la innovació com a motors de generació d’ocupació.
Per aconseguir aquest repte, parlem, escoltem i treballem mà a mà amb centres de formació, universitats i empreses de diferents sectors, per apropar entitats.

Apostem per quatre pilars:

Foment de l'emprenedoria i la innovació
La innovació ha de ser una conversació plural, per això creem un entorn que promogui el desenvolupament d’idees, tendències, eines i iniciatives tecnològiques que apropin solucions a les necessitats reals del mercat. Així, hem posat en funcionament un Programa de Mentoring especialitzat, en el que, en funció de la maduresa del projecte, acompanyem a l’emprenedor en el procés de plantejament, arrencament, creixement i desenvolupament del seu projecte.
Divulgació 
Treballem en diferents camps i compartim el nostre coneixement amb professionals, empreses i docents, amb l’objectiu d’establir relacions amb entitats que treballen amb la mateixa finalitat, recollint les tendències del mercat laboral i traslladant-les al mercat global a través de la creació de papers especialitzats. Busquem divulgar en fòrums, trobades empresarials i universitats els avançaments i canvis que suposaran un desafiament per a les properes generacions.
Sensibilització de l'ús de les noves tecnologies
L’era digital i l’entrada de noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han suposat una revolució en les formes d’interactuar i relacionar-nos. Per això, incentivem el bon ús de les tecnologies modernes i disruptives amb l’objectiu de que incrementin el valor i el talent de les persones. Com? Mitjançant la creació de punts de trobada entre entitats i professionals, amb la col·laboració d’altres fundacions i la participació de ponents de valor, on transferir el nostre know how i difondre la correcta utilització d’aquestes eines.
Promoció d'innovacions tecnològiques
El coneixement és la major font de prosperitat i desenvolupament d’una empresa. Per això, a través d’Innovation to Succeed (I2S) premiem projectes empresarials que promoguin l’excel·lència empresarial en la sensibilització, utilització i adaptació de la tecnologia que doni respostes a les exigències que ens depara el futur. El nostre objectiu és crear un model que permeti impulsar a les persones i a les empreses assumir nous reptes.
IMANcorp Foundation es troba inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2931.