IMAN - Pàgina d'inici

Més de 25 anys creixent
amb els nostres clients

CONTACTA AMB NOSALTRES

Les tevés necessitat canvien,
les nostres solucions també

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tecnologia per a la tranquil·litat i
 seguretat del teu negoci

CONTACTA AMB NOSALTRES

Més de 25 anys trobant solucions per a tota mena d'empreses
Oferim un servei integral i personalitzat per a cadascuna de les empreses amb les quals col·laborem.
Empleo

Treball temporal

Treball temporal

Gestionem la temporalitat de la teva companyia, invertint, innovant i adaptant les nostres solucions a les teves necessitats actuals de treball temporal.

VEURE MÉS

Empleo

Divisió Inhouse

Divisió Inhouse

Millorem la productivitat, els costos i la qualitat en els processos de selecció gràcies a la nostra metodologia inhouse que permet una gestió integral de la temporalitat.

VEURE MÉS

Empleo

Selecció

Selecció

Existeix el talent, també les oportunitats, la nostra tasca com a consultoria de recursos humans és fer que es trobin i creixin de forma conjunta.

VEURE MÉS

Empleo

Formació

Formació

Aportem a la teva companyia serveis de formació, tant per al personal que requereix una capacitació professional més gran com per als treballadors que es desvinculen de les organitzacions.

VEURE MÉS

Profesionales

Seguretat

Seguretat

Abarquem totes les àrees de seguretat partint en els nostres dos pilars fonamentals: les noves tecnologies i el nostre equip de professionals que garanteixen la qualitat dels nostres serveis

VEURE MÉS

Profesionales

Serveis Auxiliars

Serveis Auxiliars

Ajudem a fer créixer la teva empresa oferint-te serveis auxiliars que agiliten i faciliten que la teva empresa se centri en el seu core business. Tot perquè la teva companyia continuï concentrada a créixer sense perdre la seva essència.

VEURE MÉS

Profesionales

Neteja

Neteja

Un entorn net sempre és més agradable, segur i econòmic. Garantim un servei de qualitat, a més d'una flexibilitat i precisió adaptades a les necessitats de les empreses més exigents.

VEURE MÉS

Profesionales

Outsourcing

Outsourcing

Externalitzem els serveis necessaris per a la teva activitat aportant flexibilitat i augmentant la productivitat a través de l'optimització dels processos de producció innovadors de la mà del nostre equip d'enginyeria.

VEURE MÉS

Profesionales

Centre Especial d'Ocupació

Centre Especial d'Ocupació

Apostem per treballar amb persones amb grans capacitats, de la mà d'empreses que aposten per la integració laboral i el desenvolupament de persones amb diversitat funcional.

VEURE MÉS

Descobreix Global Consulting, el portal de headhunting d'IMAN

ANAR A GLOBAL CONSULTORIA

Últimes notícies i esdeveniments

L'actualitat d'IMAN i els últims esdeveniments als quals pots acudir. Descobreix més aquí:

IMAN es suma a l’energía verda

Grup IMAN es suma a la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament sostenible. Més de noranta oficines i centrals del Grup ja disposen d'un subministrament d'energia sostenible.
Leer más

Professionals d’IMAN Seguretat reben men...

La Prefectura Superior de Policia i de la Guàrdia Civil premia professionals de la companyia per la seva tasca, trajectòria i professionalitat  
Leer más

Foment al talent i innovació per Salvar...

IMANcorp Foundation premia a joves enginyers pel disseny d’un dron orientat a col·laborar en les tasques de rescat de Proactiva Open Arms  
Leer más

IMAN participarà a la nova edició del #T...

El Museu Reina Sofía serà la localització escollida per celebrar la nova edició del Talent Day a Madrid el pròxim 5 de juny. 
Leer más