Servei de treball temporal

Optimitza el teu equip amb el nostre servei de treball temporal

La nostra prioritat no se centra únicament en la nostra extensa trajectòria de més de 30 en la selecció, l'avaluació i la contractació de professionals, ni en la nostra especialització en més d'una desena de sectors industrials. El que és fonamental és la nostra contínua inversió, innovació i adaptació de solucions a les necessitats actuals del mercat laboral, enfocant-nos a ser àgils i flexibles a la nostra resposta.

Ens comprometem a millorar constantment i a aprofitar la nostra experiència per fomentar la innovació. Implementem els darrers avenços tecnològics en recursos humans per satisfer les necessitats de tot tipus d'empreses.

IMAN Temporing (Nº Aut. Adm. 79/0036/95)

ETT

Solucions integrals de treballa temporal

Descobreix com la nostra solució integral de recursos humans ofereixen un procés de reclutament enfocat en habilitats, capacitació personalitzada al nostre Centre de Reclutament, acollida i un procés de selecció eficient per trobar els millors candidats.

Gestió

Nuestra plataforma integra seguimiento y gestión con firma electrónica, simplificando procesos administrativos de recursos humanos. Garantiza seguridad y accesibilidad, agilizando la formalización de contratos y reduciendo tiempos y costos.

Capacitació
Selecció
Acollida

Perquè treballar amb nosaltres?

Flexibilitat

Equip especialitzat

Ús de noves tecnologies

Operativa de treball personalitzada

Certificacions

¿Ready per viure la IMAN Attraction?

Contacta amb nosaltres