Serveis de seguretat

Solucions Tecnològiques per a la Tranquil·litat i Seguretat Empresarial

Amb una trajectòria de més de 30 anys en el sector, en IMAN Seguretat (Número d'Autorització Administrativa 2.227), hem consolidat la nostra reputació basant-nos en tres pilars fonamentals: l'àmplia experiència acumulada al llarg dels anys, la ferma aposta per la innovació constant i el compromís d'integrar les més avançades tecnologies disponibles en el mercat.

Experiència

La nostra àmplia experiència nacional en seguretat ens permet especialitzar-nos en solucions integrals, capacitant als nostres professionals per a adaptar-se a canvis i especialitzar-se.

Innovació

La innovació és clau en la nostra filosofia. Després de més de tres dècades de servei, apliquem la nostra experiència per a dissenyar solucions segures i eficients per als nostres clients.

Tecnologia

La tecnologia millora els nostres serveis, adaptant-los eficientment a les necessitats dels clients i enfortint la nostra posició en seguretat amb solucions d'avantguarda.

Seguridad en oficinas

Solucions de seguretat

IMAN Seguretat oferim una àmplia gamma de serveis de seguretat. Amb un equip altament capacitat, ens especialitzem a garantir la protecció integral d'instal·lacions, béns i persones, brindant solucions eficaces i d'avantguarda per a la tranquil·litat dels nostres clients.

Consultoria integral

El nostre equip està format per enginyers/as i consultors/as especialitzats/as en seguretat, dedicats/as a analitzar exhaustivament els riscos en matèria de seguretat. Avaluem tant els recursos tècnics com humans necessaris i desenvolupem polítiques específiques adaptades a les necessitats individuals de cada client.

Els nostres serveis inclouen:

  • Elaboració de Plans Integrals de Seguretat.
  • Auditories per a l'actualització de sistemes de seguretat.
  • Consultoria en compliment de la Llei orgànica de Protecció de Dades (LOPD) en matèria de seguretat.
  • Desenvolupament de Plans d'Autoprotecció.
  • Assessorament jurídic especialitzat en seguretat.

Ens comprometem a brindar solucions efectives i personalitzades que garanteixin la protecció i tranquil·litat dels nostres clients en tots els aspectes relacionats amb la seguretat.

Enginyeria de seguretat
Central Receptora d'Alarmes (24horas, 365 dies)
Computing Service Center (CSC)
Vigilancia

Perquè treballar amb nosaltres?

Flexibilitat

Equip especialitzat

Ús de noves tecnologies

Operativa de treball personalitzada

Certificacions

¿Ready per viure la IMAN Attraction?

Contacta amb nosaltres