Processos de selecció

Partner en talent

Global Consulting és la signatura de consultoria de talent del Grup IMAN. Estem especialitzats en solucions d'atracció i captació de talent i en la selecció de perfils d'alta qualificació, middle management i direcció.

Descobrim el talent, tractant cada procés com un projecte únic, anant més enllà del procés de selecció tradicional. Oferim solucions fetes a mida, com ara un vestit d'alta costura. Sí, és així, ens especialitzem a buscar i trobar aquests líders top que la teva empresa necessita, però no de qualsevol manera, ens adaptem a l'ADN del teu negoci! Combinant tecnologia i experiència.

Aquesta experiència ens permet no sols entendre les necessitats específiques de cada sector, sinó també anticipar les tendències i els desafiaments futurs. Ens submergim de ple al cor del teu negoci, entenem els teus desafiaments específics i et connectem amb el líder perfecte que no només encaixi, sinó que elevi el teu equip al següent nivell.

El nostre equip d'experts en selecció combina habilitats de recerca, avaluació i networking per identificar els líders més talentosos i adequats per a cada lloc. Ens comprometem a oferir un procés transparent i col·laboratiu, brindant-te la tranquil·litat de saber que estàs prenent decisions informades i estratègiques per al teu negoci. Sense oblidar-nos, és clar, del factor més important: el benestar de les persones.

Social Recruiting

Àmplia xarxa de contactes gràcies a la cerca directa diària i el contacte amb candidats a través de xarxes professionals, socials i aliances estratègiques amb centres de negocis i estudis.

Recruitment 4.0

Combinem la tecnologia (automatització i IA), el coneixement del mercat i l'enfocament en l'experiència del candidat, per optimitzar l'atracció i la captació del talent.

Candidate / Client Experience

Treballant en l'experiència, tant del candidat, al llarg de tot el procés, des de la primera interacció fins a la incorporació a l'empresa com del client, centrat a trobar el talent que necessita, a l'assessoria i orientació per part de l'especialista assignat i superar les seves expectatives.

Selección

La nostra metodologia pròpia de treball

A Global Consulting seguim un enfocament metodològic específic per dur a terme els nostres processos de selecció. Cada procés està liderat per un consultor/a altament especialitzat a l'àrea i sector corresponent.

Fase inicial

Reunió de consultoria per comprendre el negoci i la seva cultura empresarial, cosa que ens permet adaptar la cerca al perfil desitjat. Ens centrem a comprendre les necessitats individuals per assegurar l'èxit en la contractació. Això implica identificar i analitzar amb cura les teves prioritats. Definició clara de terminis i del perfil, incloent-hi funcions, requisits i paquet retributiu. Definició del target objectiu sobre la base del nostre coneixement del mercat laboral.

Recerca amb IA
Entrevistes i avaluacions
Presentació de candidatures
Incorporació

Perquè treballar amb nosaltres?

Flexibilitat

Equip especialitzat

Ús de noves tecnologies

Operativa de treball personalitzada

Pacto Mundial
¿Ready per viure la IMAN Attraction?

Contacta amb nosaltres