fbpx Hostelería | IMAN - Corporate
Home > Sectors > Hostelería

Hostelería

Hostelería

Treballem perquè els teus clients tornin

Que els teus clients tinguin una bona experiència en el teu hotel, aquesta és la nostra màxima preocupació. En el negoci de l'hostaleria hi ha una infinitat de matisos i elements importants, per això a IMAN pensem que tots, fins i tot els detalls més petits, han d’estar pensats perquè els teus clients tornin. 

 Per arribar a aquest objectiu oferim un servei especialitzat dirigit i implementat per un equip de professionals experts en el sector. Persones que han treballat en diferents empreses del sector hoteler i, la seva experiència, els permet avaluar, assessorar i gestionar tots els recursos perquè el teu hotel esdevingui en una experiència que els teus clients recomanin als teus futurs clients.  

Els nostres serveis es diferencien pel nostre servei

Outsourcing en gestió de pisos i zones comuns d’hotels 
Oferim un servei especialitzat i innovador d’acord amb els nous reptes i desafiaments del mercat. Formem al nostre personal amb les normatives de cada hotel, mantenint la imatge i serietat de la teva empresa.
Neteja
Comptem amb un equip de professionals, que aporten procediment, tècniques i experiència per oferir-te assessoria en labors de consultoria i I + D, elaboració d’Anàlisis de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC), així com d’un Pla de Neteja i Desinfecció (especialitzat en cuines, despenses, etc.) i laboratori d’anàlisis d’aliments i aigua propi.
Auxiliars
Recepció amb idiomes, atenció al client, equipatge, xofer (amb o sense cotxe), supervisió i manteniment d’instal•lacions, així com control de subministres i d’accessos, coordinació d’esdeveniments, convencions i hostesses/os, gestió d’arxius i socorristes.
Seguretat
Consultoria i disseny del Pla de Seguretat com infraestructura crítica, seguretat de béns i immobles, escoltes privats, protecció de persones, Food Defense, enginyeria de sistemes i connexió amb CRA, etc.
Selecció / treball temporal
Caps de cuina, professionals de categoria oficial (cuiner/a, cambrers/es, barmans, etc.), personal de serveis (cambrers/es de pisos, recepcionistes, conserges, etc) u professionals de recolzament (ajudants).

Per què treballar amb nosaltres?

Oferim facturació variable segons ocupació.
Exigència. El nostre personal dedica especial atenció als detalls, amb l’objectiu d’oferir la millor atenció i satisfacció del client aconseguint la excel•lència en el servei. 
Personal preparat. Unificació en el vestuari, formació del personal, protocol d’actuació adaptat a cada hotel, etc.
Formació a mida. Formem al nostre personal amb les normatives de cada hotel, mantenint la imatge i serietat dels nostres clients. A més, en la nostra cultura d’excel•lència en servei, el nostre personal realitza un curs d’atenció al client vinculat a normes de cortesia. 
Equip d’operacions especialitzat. Disposem d’un equip d’operacions especialitzat en el sector de l’hostaleria, que ens permet executar de manera òptima els nostres servies. 
Equip d’urgència. Personal disponible les 24 hores els 365 dies de l’any per donar resposta a qualsevol incidència que pugui originar-se en el servei.