fbpx Logística | IMAN - Corporate
Home > Sectors > Logística

Logística

Logística

El que necessites quan ho necessites

On, quan i com. Tres preguntes que necessiten una resposta ràpida i professional. La logística és una de les claus per augmentar la flexibilitat i capacitat d’adaptació del teu negoci. A IMAN disposem d’una divisió especialitzada en respondre d’immediat en la gestió de serveis auxiliars, dedicant la seva activitat a l’externalització de plantes i processos industrials com plataformes logístiques, magatzems, línees de producció o recepcions. Tot perquè la logística de la teva empresa sempre respongui al teu negoci.

Les nostres solucions

Outsourcing
Alimentació i buidatge de línies de producció, gestió de magatzems, picking, cross-dicking, càrrega i descàrrega, gestió de devolucions, classificació, etc.
Selecció i treball temporal
Caps de logística, mossos/as de magatzem i/o càrrega i descàrrega, carretillers/es, manipuladors/as, preparadors/as de comandes, conductors/es, empaquetadors/as.
Formació
Específica en el sector en conducció i manipulació segura d’equips de treball: carretons elevadors, pont grua i/o plataforma elevadora.
Serveis auxiliars
Control d’accessos, recepció i verificació de mercaderia, inventari, gestió d’arxiu i correu intern, control de subministres.

Seguretat
Serveis de consultoria integral, vigilància fitxa i/o itinerant, plans d’autoprotecció, instal•lació i manteniment d’equips, sistemes de gestió d’estocs i control intel•ligent de mercaderies, connexió amb Central Receptora d’Alarmes.
Neteja
Especialitzada en naus, maquinària industrial, en naus, maquinaria industrial, sitges i dipòsits., etc.