fbpx Outsourcing | IMAN - Corporate
Home > Serveis > Outsourcing

Outsourcing

Outsourcing

Innovació i eficiència per potenciar 
el core business del teu negoci

Actualment les empreses amb més èxit es concentren cada cop més en el seu negoci, la raó de ser que els defineix i els ajuda a créixer de forma sostenible. En el nostre grup treballem amb aquesta visió. Per això, col·laborem amb una empresa amb llarga experiència en l'externalització de serveis, cooperant amb els nostres clients a que es puguin concentrar en el seu model de negoci real, externalitzant altres serveis necessaris per a la seva activitat però que disminueixen la seva productivitat i objectius a llarg termini.
També actuem com a consultoria de productivitat, ajudant a identificar les àrees d’activitat que estratègicament poden subcontractar-se. Aportem flexibilitat a l’hora de gestionar serveis i, sobre tot, augmentem la productivitat a través de l’optimització dels processos de producció innovadors de la mà del nostre equip d’Enginyeria. Un model perfecte per incrementar la eficiència de la teva empresa, reduir costos i superar els nous reptes que el futur depara.

Aportem solucions en:

Hosteleria
Gestió de pisos i zones comuns d’hotels.
Logística
Alimentació i buidatge de línies de producció, gestió de magatzems, picking, cross-docking, càrrega i descàrrega, gestió de devolucions, classificació, etc.
Processos auxiliars
Producció, assemblatges, pre-muntatges, manipulats, kitting, verificacions, etc.
Atenció al client
Recepció i Call Center