fbpx Selecció | IMAN - Corporate
Home > Recursos Humans > Selecció

Selecció

Selecció

Connectem el talent amb les oportunitats

Existeix el talent, també les oportunitats, però no tenen sentit si no es troben i creixen de forma conjunta. IMAN Global Consulting és una consultoria que treballa precisament amb aquesta visió. Elaborem exhaustius i exigents processos de selecció de perfils especialitzats, comandaments intermedis i directius i serveis d’avaluació interna per empreses.
Oferim estudis de perfils al mercat, atracció i gestió del talent, avaluació i selecció de candidats a través del nostre equip d’experts i xarxa de contactes especialitzats. Tot perquè els recursos humans de la teva empresa puguin dedicar-se al core business del teu negoci.
El nostre mètode es basa en la recerca constant de talent i la selecció a través d'un equip d'experts, l'experiència ens permet trobar la persona ideal per a la feina ideal a través de:
Una xarxa de contactes generats a través del portal d’ocupació corporativa (en constant actualització) i el nostre networking. 
Recruitment 2.0. / Nethunting, mitjançant la investigació diària de nous perfils en xarxes professionals com Linkedin i altres plataformes. 
 Suport de les delegacions d'àmbit nacional i delegacions europees (a Alemanya, França i Portugal). 
Accés a plataformes especialitzades en recursos humans, oferint en tot moment un servei adaptat a les teves necessitats i solucions a la teva mida. 

Serveis que oferim

Estudis de perfils al mercat
Atracció i gestió de talent
Avaluació de candidats

Les quatre fases de la nostra metodologia de treball

Fase inicial. Parlem amb els nostres clients, recollim impressions, filosofia i valors de la companyia així com els requisits que ha de complir el candidat. Després el nostre equip es reuneix per avaluar la informació, analitzar la demanda de fiena a cobrir i establir el calendari del projecte. 
Recerca i validació. En aquest punt s'inicia la recerca del candidat mitjançant la investigació del mercat i la nostra xarxa de contactes per seleccionar els perfils que més s'adaptin a les seves necessitats. Una vegada preseleccionades les candidatures, s'inicien les entrevistes tècniques i per competències. 
Presentació de candidatures. L'equip presenta al client un informe de cada una de les persones entrevistades on s'exposen les àrees hard i soft de cada candidat, així com les seves referències professionals. Sempre mostrem les candidatures d'aquells professionals que responen amb més aproximació al perfil descrit al briefing inicial. 
Incorporació. Una vegada validat el candidat, des d'IMAN Global Consultoria, es gestiona la coordinació de l'entrada del candidat a l'empresa i es realitza un posterior seguiment per conèixer la seva evolució. 

Per què externalitzar un servei de selecció de personal?

El desenvolupament de persones i organitzacions és fonamental per al bon funcionament de les empreses. Per això, l'externalització d'un procés de selecció de talent s'ha d'entendre com una inversió per trobar la persona que més s'adapti a les necessitats de la teva empresa.
Mentre la consultoria s'encarrega de la recerca i selecció de candidats, els recursos de la teva empresa poden dedicar-se al core business del teu negoci sabent que el procés està en mans d'un equip especialitzat en la captació de talent.