fbpx Divisió Inhouse | IMAN - Corporate
Home > Arees Despecialitat > Divisió Inhouse

Divisió Inhouse

División Inhouse

Un servei de recursos humans a mida

El model inhouse d’IMAN Temporing permet, especialment a aquelles empreses que mouen grans volums de treballadors eventuals, la gestió de qualsevol necessitat de recursos humans des de les seves pròpies instal•lacions. Amb aquesta modalitat de treball disposaràs d’un dels nostres consultors a les teves oficines per que coordini i gestioni la disposició de treballadors eventuals per la teva empresa, incloent la seva selecció, formació, planificació i gestió administrativa.

Reclutament

Escales de reclutament
Estudi de mercat

Selecció

Proves específiques
Valoració passiu laboral

Introducció

Plans d’introducció/acollida
Formació PRL

Planificació

Gestió POOL
Gestió sol•licituds
Planificador

Seguiment / vinculació

Avaluació
Entrevistes de sortida

Comunicació

Seguiment de resultats
Matriu de comunicació

Administració

Firma CPD’s
Control de presència
Gestió laboral

Millora de la productivitat, costos i qualitat dels processos de selecció

La nostra metodologia ajuda a disminuir la càrrega de treball als teus departaments interns i millora l’atenció dels teus treballadors eventuals a través de:
Una gestió integral del teu personal eventual de forma ràpida i àgil. Ens encarreguem des de les teves instal•lacions de la selecció, contractació, formació, gestió administrativa (incloent nòmines i factures), planificació i seguiment dels treballadors eventuals.
Flexibilitat en funció de la demanda dels teus serveis adequant la plantilla eventual a la corba d’activitat de la teva empresa, proporcionant-te un estalvi de costos (evitant hores extres, contractes menors de 7 dies), així com un estalvi de temps i descàrrega de tasques a departaments interns de la teva companyia.
Una comunicació més directa amb els responsables de l’empresa i amb els treballadors eventuals a les teves instal•lacions.
Un major coneixement de la teva empresa, que ens permet alinear-nos amb els objectius estratègics de la teva companyia.
Aportació de perfils més adequats a la teva activitat, amb una reducció de les corbes d’aprenentatge i, per tant, una major productivitat de la plantilla eventual.
Implantació de processos de millora continua per assegurar la qualitat del treball realitzat.

¿Per què inhouse?

Som experts en gestionar la flexibilitat d’empreses amb un alt volum de treballadors eventuals, generant serveis eficients i amb un estalvi de costos.
Disposem de cobertura tant a nivell nacional como europea, amb una xarxa en ple creixement amb més de 90 oficines, a més de disposar de seus a Alemanya, França i Portugal. 
El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients, treballem cada dia per dur a terme serveis de qualitat a l’alçada de les teves expectatives. 
Comptem amb 25 anys d’experiència oferint solucions en recursos humans. 
T’oferim un servei a mida, mitjançant un equip especialitzat en el teu sector d’activitat.