fbpx Neteja | IMAN - Corporate
Home > Serveis > Neteja

Neteja

Neteja

Màxima higiene i major rendibilitat per al teu negoci

Un entorn net sempre és més agradable, segur i econòmic. La nostra experiència en neteja general, industrial, de manteniment i en sectors com la indústria alimentaria, química, pharma, automobilística, logística i retail ens ha ensenyat la seva importància. Per això a IMAN Cleaning garantim un servei de qualitat, a més d’una flexibilitat i precisió adaptades a les necessitats de les empreses més exigents.
La nostra exigència no solament radica en els nostres processos de treball, sinó també en el nostre compromís amb les polítiques de medi ambient, per això incorporem tecnologia especialitzada i mètodes que redueixin les emissions residuals. A IMAN Cleaning creiem que la perfecta combinació d’una política centrada en la qualitat, un personal qualificat amb l’ús de productes d’alta qualitat i maquinària d’última generació són la clau per a què els nostres clients rendibilitzin tots els seus projectes en temps i costos. 

Serveis que oferim:

Neteja de: 
Centres assistencials, onstal•lacions productives, maquinària industrial (premses, túnels de pintura, etc.), sales blanques, sitges i dipòsits, oficines i comerços, finals d’obra, vidres d’altura, sostres, qualsevol tipus de tapisseria.
Abrillantat i tractaments de tot tipus de paviments.
Neteja i desinfecció de moquetes.
Control de plagues i tractaments de legionel•la.