fbpx Vine a veure'ns al JOBMadrid’17 i troba l'oportunitat que estàs buscant! | IMAN - Corporate
Home > Vine a veure'ns al JOBMadrid’17 i troba l'oportunitat que estàs buscant!

Vine a veure'ns al JOBMadrid’17 i troba l'oportunitat que estàs buscant!

Vine a veure'ns al JOBMadrid’17 i troba l'oportunitat que estàs buscant!
News
20/11/2017

El proper 21 de novembre els nostres professionals especialistes en selecció estaran en el nostre estand de JOBMadrid’17 per poder conèixer-te, que ens expliquis les teves inquietuds professionals i mostrar-te les ofertes disponibles en la nostra companyia. “En IMAN Temporing busquem perfils laborals, de selecció, comercials i tècnics especialistes que tinguin ganes i il·lusió per començar nous projectes. Per això, estar en JOBMadrid’17 ens donarà l'oportunitat de parlar personalment amb els candidats per explicar els nostres projectes i conèixer les seves inquietuds” explica Miriam Albacete, Coordinadora Nacional de Selecció de IMAN Temporing. 

Així mateix, en el marc de la jornada de JOBMadrid’17, Ana Sierra, especialista en Selecció, Formació i Desenvolupament de Grup IMAN oferirà una conferència sobre què busquen les empreses en un professional. “Tens el que busquen les empreses? Dirigeix la teva carrera professional”, que tindrà lloc el 21 de novembre a les 16 hores en el AreaProgram de l'Edifici Casa del Lector i Auditori situat en Passeig de la Chopera, nº 10 de Madrid. 

Grup IMAN va estar present, fa uns mesos, en l'edició de Barcelona, fet que va permetre tenir un contacte directe amb candidats generant una major presència en les seves opcions professionals. “La participació en esdeveniments com JOBarcelona i JOBMadrid’17 és clau per generar oportunitats i treballar amb les nostres solucions especialitzades en desenvolupament de talent”, expressa Jordi Pujals, Director de IMANTemporing.