fbpx Professionals d’IMAN Seguretat reben mencions honorífiques en el Dia de la Seguretat Privada | IMAN - Corporate
Home > Professionals d’IMAN Seguretat reben mencions honorífiques en el Dia de la Seguretat Privada

Professionals d’IMAN Seguretat reben mencions honorífiques en el Dia de la Seguretat Privada

Professionals d’IMAN Seguretat reben mencions honorífiques en el Dia de la Seguretat Privada
News
13/07/2018

 

Cantàbria, Sevilla i Comunitat Valenciana han acollit en les últimes setmanes una jornada dedicada als equips professionals del sector de la seguretat privada, com a punt de trobada entre autoritats, empreses de seguretat i personal del sector; amb l'objectiu de posar en valor la tasca dels professionals de la seguretat privada. Antonio Saavedra Puigdueta, Cap de Seguretat de IMAN Seguretat, afirma que aquestes mencions són "un premi merescut per als nostres professionals pel seu esforç, dedicació i compromís amb el treball".

 

La primera d'aquestes jornades va tenir lloc a Cantàbria el passat 24 de Maig. En l'acte de reconeixement a Santander es va guardonar 47 persones involucrades en el sector i col·laboradores amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. Entre ells, Ángel Pita Ruiz, inspector de serveis d'IMAN Seguretat, va ser distingit per les autoritats per la seva destacada tasca i professionalisme, mentre que Carlos Portes Royano, vigilant de la companyia, va ser guardonat per la seva trajectòria en el sector.

 

Dies després, el 5 de juny, a Sevilla, va tenir lloc una nova jornada dedicada a la seguretat privada en la qual es va ressaltar la tasca de Gabriel Mendoza Cubero amb una menció honorífica de classe A per un acte meritori en la seva actuació com a vigilant de seguretat en DHL Air Transport de Sevilla.

 

Una setmana després, el 12 de juny, la Comunitat Valenciana va acollir una nova edició del Dia de la Seguretat Privada, en què José Luís Dos Santos, Juan Manuel Ferrándiz i Eladio Sánchez Macarro van rebre sengles mencions honorífiques.