fbpx IMAN Temporing obre oficina a Durango per reforçar la seva presència a Biscaia | IMAN - Corporate
Home > IMAN Temporing obre oficina a Durango per reforçar la seva presència a Biscaia

IMAN Temporing obre oficina a Durango per reforçar la seva presència a Biscaia

IMAN Temporing obre oficina a Durango per reforçar la seva presència a Biscaia
News
28/01/2019

IMAN Temporing, empresa especialitzada en treball temporal pertanyent al Grup IMAN, ha obert delegació a Durango amb l'objectiu de reforçar la seva presència al País Basc. Aquesta nova obertura obeeix al pla estratègic de la companyia, que preveu una major presència a la zona i en la prestació de serveis tant en l’àmbit nacional com internacional. Així, l'oficina es troba en ple procés de captació de candidats per poder donar resposta a clients.

 

"Biscaia és una zona estratègica per al creixement d’ IMAN Temporing, i el nostre propòsit és acompanyar les empreses en l'ampliació del seu negoci a la regió", assegura Jordi Pujals, director d’ IMAN Temporing, i afegeix: "Amb l'obertura de Durango, vam ampliar la nostra presència a la zona que reforçarem en unes setmanes amb una nova oficina a Gernika". A més, Pujals apunta que "El desenvolupament de futur, en ser un sector regulat i professional, és l'optimització de les ETT com a instrument de gestió de la temporalitat de les empreses, oferint flexibilitat a les companyies, el que, al seu torn, generi una millora de la seva productivitat i un augment de l'ocupabilitat". 

 

La nova instal·lació situada al carrer Tromperri, núm. 10 (baixos esquerra) donarà cobertura tant a clients nacionals amb interessos a la zona com a clients locals de marcat caràcter industrial. Amb aquesta nova oficina, IMAN Temporing, que el 2018 va facturar 246M€, suma un total de 94 delegacions de treball temporal en l'àmbit nacional.