fbpx IMAN Temporing Ciudad Real col·labora amb IMPEFE, Institut Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament | IMAN - Corporate
Home > IMAN Temporing Ciudad Real col·labora amb IMPEFE, Institut Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament

IMAN Temporing Ciudad Real col·labora amb IMPEFE, Institut Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament

IMAN Temporing Ciudad Real col·labora amb IMPEFE, Institut Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament
News
27/03/2018

IMAN Temporing Ciudad Real, oficina de la línia de treball temporal de Grup IMAN, ha acordat col·laborar amb IMPEFE, un organisme autònom de l’Ajuntament de Ciudad Real, amb l’objectiu d’ajudar a demandants d’ocupació de l’Agència de Col·locació a trobar la feina que busquen.

Mitjançant la tutorització de 5 dels 25 candidats participants en el programa de mentorització, IMAN Temporing Ciudad Real realitzarà el seu seguiment durant 6 mesos a través d’entrevistes personals, tallers personalitzats, dinàmiques de grup, etc. Oferint les eines necessàries, la delegació treballarà perquè els candidats trobin l’oportunitat laboral que estan buscant. “Realitzarem un assessorament en matèria de feina per a persones que es trobin en situació de cerca de feina a llarg termini, ja que considerem als professionals l’actiu més important en les organitzacions”, expressa Jesús-Martín Tortosa, Delegat de l’oficina d’IMAN Temporing Ciudad Real.

Gràcies a aquest acord de col·laboració IMAN Temporing promou el desenvolupament professional, empresarial i el foment del treball. “Propiciar acords de col·laboració d’aquest tipus està alineat amb l’objectiu de la nostra companyia, amb el propòsit d’ajudar i acompanyar a candidats de les zones on operen les nostres oficines per trobar l’oportunitat laboral que busquen” indica Jordi Pujals, Director d’IMAN Temporing.