fbpx IMAN Presenta nova Web Corporativa | IMAN - Corporate
Home > IMAN Presenta nova Web Corporativa

IMAN Presenta nova Web Corporativa

IMAN Presenta nova Web Corporativa
News
26/07/2017

IMAN, Grup  especialitzat en oferir serveis externs en les àrees de RR HH i Facility Services, ha llançat nova pàgina Web Corporativa i Portal Empleo, posant de manifest l'aposta per la digitalització com estratègia de negoci. Aquestes innovacions digitals s'uneixen a la resta de plataformes tecnològiques de les que el Grup disposa com el Portal de Client, el Portal del Treballador i la Plataforma de Formació online. Amb aquestes últimes incorporacions es completa un ecosistema 100% digitalitzat on els usuaris, ja siguin clients o candidats, disposen d'eines útils per trobar solucions a les seves demandes

Amb un renovat llenguatge comunicatiu i imatge gràfica la nova pàgina, adaptada a tots els dispositius responsive, millora i amplia las funcionalitats tant per candidats com empleadors. La web conté informació corporativa del Grup, de las diverses unitats de negoci, així com de la fundació IMANcorp Foundation. A més, permet inscriure's als esdeveniments organitzats per IMAN o estar informats de l'actualitat i, posar a disposició dels candidats un apartat específic.

Aquest aparatat específic es tradueix en un Portal de Treball, que proporciona als candidats un espai únic on trobar feina, i disposar d'una àrea privada amb funcions afegides. El portal proporciona als candidats una ampliació dels conceptes de cerca, consells útils per trobar feina i personalitzar la visualització de les ofertes segons el seu perfil. Tambié permet importar dades de LinkedIn, compartir ofertes a XX SS i WhatsApp, i guardar ofertes com a preferides.

El Grup disposa d'altres portals com la Web Client que aporta eficiència a les empreses agilitzant els tràmits administratius, amb el consegüent estalvi de temps; el Portal del Treballador, on poden trobar informació administrativa, i associada  a la signatura digital de contractes disponibles per treballadors de posada a disposició, i el Portal de Formació online, entre d'altres.

Amb el llançament d'aquesta nova pàgina corporativa i el Portal de Treball, IMAN es postula com uno dels majors Grups digitalitzats del sectorIMAN aposta per la innovació amb la incorporació de solucions tecnològiques que permetin millorar la productivitat de les empreses, la formació continuada dels professionals perquè puguin respondre el més aviat possible davant els canvis del mercat i l'especialització en sectors d'activitat.