fbpx IMAN participarà a la nova edició del #TalentDay18 a Madrid | IMAN - Corporate
Home > IMAN participarà a la nova edició del #TalentDay18 a Madrid

IMAN participarà a la nova edició del #TalentDay18 a Madrid

IMAN participarà a la nova edició del #TalentDay18 a Madrid
News
28/05/2018

IMAN assistirà a la nova edició del Talent Day de Madrid, el principal esdeveniment que reuneix a líders de recursos humans i que s'ha convertit en la font d'inspiració dels apassionats per la gestió de persones. 


Els processos de onboarding, el paper de la “Talent Brand” i el benestar laboral seran els conceptes clau que es tractaran en les diverses taules de debat i ponències repartides entre els auditoris 200 i 400 del Museu Reina Sofia de Madrid. “Gràcies a la participació en aquesta nova edició del Talent Day a Madrid coneixerem i tractarem aspectes tan importants com la “Talent Brand” i el consegüent treball del benestar laboral dels nostres professionals”, expressa Jordi Pujals, Director de IMAN Temporing, la línia de treball temporal del Grup. 


A més, com en cada edició, se celebrarà un posterior esmorzar per continuar tractant aspectes relacionats amb la importància de la gestió del talent en les organitzacions i el employer branding. “Conversar amb líders de recursos humans d'altres companyies i compartir la nostra visió és molt positiu per avançar en el tractament dels professionals en les organitzacions” afegeix Jordi Pujals.