fbpx IMAN participa al quart congrés "Gestió del canvi" a Madrid | IMAN - Corporate
Home > IMAN participa al quart congrés "Gestió del canvi" a Madrid

IMAN participa al quart congrés "Gestió del canvi" a Madrid

IMAN participa al quart congrés "Gestió del canvi" a Madrid
News
29/11/2018

Aquest any, IMAN ha tingut l'oportunitat de col·laborar en l'esdeveniment anual de "Gestió del canvi", organitzat per IMM i que, en la seva quarta edició, ha reunit més de 500 professionals interessats en la gestió del canvi i la transformació organitzacional.

Un total de 18 ponents professionals del sector han ressaltat la necessitat de gestionar el canvi en la transformació digital i les claus del seu èxit, entre les quals es troben les eines, mètodes, sinergies i, sobretot, les persones. Així mateix, experts d'importants empreses van presentar els seus propis projectes de gestió del canvi i transformació, exposant els reptes i dificultats a què ens podem enfrontar.

A més, aquest any, el congrés s'ha centrat en l'experiència d'empleat, com a motor per augmentar la productivitat i eficiència en les empreses. Precisament, Mercedes Elipe, Directora Comercial i de Desenvolupament Internacional de Grup IMAN, va ser la persona encarregada de moderar la taula rodona sobre aquesta temàtica, on van estar presents EUROPAC, Securitas Direct, UCI, Banc Sabadell i Microsoft.