fbpx IMAN factura 320 milions d'euros fins arribar a un creixement del 19% | IMAN - Corporate
Home > IMAN factura 320 milions d'euros fins arribar a un creixement del 19%

IMAN factura 320 milions d'euros fins arribar a un creixement del 19%

IMAN factura 320 milions d'euros fins arribar a un creixement del 19%
News
02/05/2018

Grup IMAN, especialitzat en oferir solucions integrals a empreses, ha obtingut un volum de negoci de 320 milions d'euros al 2017, xifra que representa un increment del 19% respecte a l'exercici anterior. Per àrees d'activitat els serveis de RRHH han representat el 74% de la facturació i un 26% dels Facility Services i Outsourcing. Aquest creixement continuat s'explica per l'expansió territorial, tant a nivell nacional com internacional, i l'augment en la demanda d'externalització de serveis per part de les empreses. En relació a les inversions realitzades durant l'exercici, Santiago Olivas, Director de Serveis Centrals, Administració i Finances de Grup IMAN, destaca "l'esforç de la companyia en l'obertura de 20 delegacions al 2017, les noves instal·lacions de la Central Receptora d'Alarmes (en construcció) i la incorporació de tecnologia per la optimització de processos". 

 

De cara als pròxims anys, el Grup preveu continuar creixent, amb un increment anual de 2 dígits de la xifra de negoci. Així, Olivas subratlla que aquest creixement serà fruit de "l'obertura i consolidació de delegacions, l'impuls de l'activitat en les filials a l'estranger, les polítiques d'especialització i la transformació digital en què està immersa la companyia". 

 

Quant als reptes pels pròxims exercicis, amb un horitzó temporal del 2021 amb una previsió de facturació de 500 milions d'euros, Olivas subratlla com a objectius prioritaris "la consolidació de noves àrees com Facility Management, les solucions en seguretat industrial i la incorporació de la realitat virtual en formació". Així mateix, Grup IMAN té prevista la creació de l'escola de formació IMAN, on s'apostarà per la gestió del talent i la promoció interna dels equips, eix principal d'actuació del grup.