fbpx IMAN es suma a l’energía verda | IMAN - Corporate
Home > IMAN es suma a l’energía verda

IMAN es suma a l’energía verda

IMAN es suma a l’energía verda
News
06/09/2018

Fidel al seu compromís amb el medi ambient, Grup IMAN continua apostant per les energies renovables. Així, les més de 90 oficines i centrals del Grup ja disposen d'un subministrament d'energia sostenible a través d'una companyia especialitzada en la provisió d'electricitat d'origen renovable, produïda de forma eficient.

 

Aquesta elecció s'emmarca en el ferm compromís d’ IMAN en la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament sostenible, reduint, així, la petjada ambiental de la companyia. En aquest sentit, només per al 2018 està prevista una reducció d'emissions de 175 tones de CO2 emeses a l'atmosfera.

 

Amb aquest nou pas, el Grup no només busca ser un referent en la defensa i respecte pel medi ambient, sinó també conscienciar a tots els seus empleats de la importància de reduir l'impacte ambiental i potenciar l'ús de les energies renovables dins les accions per al foment de l'energia verda.

 

Les energies renovables són fonts d'energies netes i inesgotables. Es diferencien dels combustibles fòssils principalment en la seva diversitat, abundància i potencial d'aprofitament arreu del planeta però, sobretot, en el fet que no produeixen gasos d'efecte hivernacle, causants del canvi climàtic, ni emissions contaminants. "L’ Acord de París", subscrit en la Cimera Mundial del Clima celebrada a 2015, va suposar el suport a les energies renovables per part de la comunitat internacional.

 

El citat acord, que entrarà en vigor el 2020, estableix per primera vegada en la història un objectiu global vinculant pel qual els gairebé 200 països signants es comprometen a reduir les seves emissions de manera que la temperatura mitjana del planeta a final del present segle quedi "molt per sota" dels dos graus, el límit per sobre del qual el canvi climàtic té efectes més catastròfics.