fbpx IMAN creix un 10% i supera els 350 milions en facturació | IMAN - Corporate
Home > IMAN creix un 10% i supera els 350 milions en facturació

IMAN creix un 10% i supera els 350 milions en facturació

Oficina Martorell
IMAN creix un 10% i supera els 350 milions en facturació
News
12/06/2019

Grup IMAN, companyia especialitzada en oferir solucions de RRHH, Facility Services i Outsourcing, ha obtingut un volum de negoci de 355 milions d’euros a 2018, xifra que representa un increment del 10% respecte l’exercici anterior. D’aquesta manera, per tercer any consecutiu, el Grup obté increments de dos dígits en la seva facturació i preveu continuar en aquesta trajectòria positiva durant 2019. 

El creixement en facturació s’ha vist reforçat per la expansió nacional i internacional del Grup, amb presència a Espanya, Alemanya, França i Portugal, i l’increment de l’especialització en els serveis per oferir un major valor afegit als clients. “Els resultats obtinguts a 2018 són fruit de l’impuls del pla estratègic del Grup, que compta amb dos pilars fonamentals: la transformació digital dels serveis i el desenvolupament de les persones que formen part de la companyia”, afirma Santiago Olivas, Director General de Grup IMAN. 

El Grup continua, així, en ple desenvolupament del pla de transformació digital que va iniciar fa tres anys per la digitalització dels seus serveis. “Al llarg de 2018 hem apostat per la creació d’aliances i col·laboracions amb partners tecnològics amb l’objectiu de dissenyar solucions de major valor per als nostres clients”, afirma Olivas. D’aquesta manera, el Grup ha invertit en l’adquisició de noves eines que permeten optimitzar processos administratius, millorar la comunicació amb els seus clients i ser més eficients en la prestació de serveix.

Així mateix, l’aposta per l’especialització de serveis i la millora de la capacitació del personal ha conformat múltiples accions formatives, que s’han materialitzat en prop de 200.000 hores lectives.