fbpx IMAN col·labora en la segona edició del Talent Day a Barcelona | IMAN - Corporate
Home > IMAN col·labora en la segona edició del Talent Day a Barcelona

IMAN col·labora en la segona edició del Talent Day a Barcelona

IMAN col·labora en la segona edició del Talent Day a Barcelona
News
09/11/2018

Per segon any consecutiu, IMAN ha tingut l'oportunitat de formar part com a col·laborador, en l'esdeveniment anual Talent Day que va tenir lloc al World Trade Center de Barcelona. La jornada, adreçada a professionals de recursos humans i de formació, té per objectiu promoure una millora en la gestió de talent i aprofundir en les últimes tendències d'aquest sector.

Aquest any, la innovació i la tecnologia han estat els protagonistes d'aquest gran esdeveniment, on s'ha explicat a través de diverses conferències la necessitat d'adaptar els recursos humans a les noves tecnologies i la importància de la transformació digital en aquesta àrea. A més, també han ressaltat temes com la diversitat generacional i les últimes tendències en reclutament.

 

               Així mateix, alts directius de l’àmbit de RRHH van presentar, durant la jornada, alguns dels seus projectes de digitalització i els resultats obtinguts en la pràctica d’aquests, promovent la importancia d’aquests i els beneficis que es poden assolir si s’apliquen correctament i en sintonía amb els equips.