fbpx Grup IMAN celebra les seves reunions anuals sota el lema “#JuntosMarcamos LaDiferencia” | IMAN - Corporate
Home > Grup IMAN celebra les seves reunions anuals sota el lema “#JuntosMarcamos LaDiferencia”

Grup IMAN celebra les seves reunions anuals sota el lema “#JuntosMarcamos LaDiferencia”

Grup IMAN celebra les seves reunions anuals sota el lema “#JuntosMarcamos LaDiferencia”
News
10/01/2018

Sota el lema #JuntosMarcamosLaDiferencia, entorn de 400 persones de la companyia van reunir-se el passat mes de desembre a Barcelona per participar a la Reunió Anual de Grup IMAN. 

Com és habitual, la companyia va realitzar dues convocatòries per garantir la participació dels professionals de la companyia, entre els que es troben direcció, força de vendes, tècnics/es de selecció i laboral, i personal especialitzat en àrees operacionals i estratègiques a nivell nacional i internacional.

A una primera part de la jornada, Zigor Kortazar y Santiago Olivas, subdirectors de la companyia van realitzar una valoració dels resultats de 2017, van exposar le línies estratègiques del Grup per al pròxim any, i van definir les perspectives de futur de la companyia. Per una altra banda, Pere Lluís Parés, Director General, va fer èmfasi a “la transformació digital als processos operacionals com a clau als nostres serveis” i afegia: “sense oblidar l’estratègia d’obertura de noves delegacions a territori nacional i internacional i la proposta de valor afegit amb equips i eines especialitzades per garantir la qualitat de les nostres solucions”.

Els participants a les reunions també van realitzar activitats basades en la cohesió d’equips i l’aplicació d’un mode pràctic de les solucions innovadores de les unitats de negoci del grup. Les reunions van finalitzar amb les conferències a càrrec d’especialistes en desenvolupament d’equips i motivació amb Víctor Parrado, el dia 14 de desembre , i Andoni Rodríguez, el dia 20.