fbpx Estàs buscant una oportunitat laboral? Veuen a veure'ns a la nova edició de JOBarcelona’18 i troba-la! | IMAN - Corporate
Home > Estàs buscant una oportunitat laboral? Veuen a veure'ns a la nova edició de JOBarcelona’18 i troba-la!

Estàs buscant una oportunitat laboral? Veuen a veure'ns a la nova edició de JOBarcelona’18 i troba-la!

Estàs buscant una oportunitat laboral? Veuen a veure'ns a la nova edició de JOBarcelona’18 i troba-la!
News
04/04/2018

El proper 17 d'abril participarem en la nova edició de la fira d'ocupació JOBarcelona’18. Els nostres professionals experts en selecció de personal estaran en el nostre stand per poder conèixer-te i orientar-te en la teva carrera professional, així com en les posicions actuals i com poden encaixar amb el teu perfil professional. 


“Actualment estem buscant perfils relacionats amb l'enginyeria, el màrqueting, la selecció de personal i la prevenció de riscos laborals. La nostra companyia està sumida en un creixement que ajuda a la generació de nous llocs de treball adaptats als nous processos que es creen dins de la nostra organització” explica Ana Sierra, Responsable de Selecció, Formació i Desenvolupament de Grup IMAN. 


Així mateix, Miriam Albacete, Coordinadora Nacional de Selecció de la nostra línia de treball temporal, IMAN Temporing, afegeix: “el sector industrial busca perfils relacionats amb l'enginyeria mecànica i electrònica, a més en turisme i hostaleria es demanden professionals apassionats per les vendes i la selecció de personal. Volem conèixer a candidats motivats per començar la seva aventura al món laboral”. 


Grup IMAN va estar present en l'anterior edició de JOBarcelona’17 i en l'edició celebrada a Madrid, JOBMadrid’17, que van permetre un contacte directe amb candidats per generar així una presència en les seves opcions professionals. 


Si estàs buscant una oportunitat, vine a veure'ns!