fbpx CCC i IMAN promouen la inserció laboral dels seus alumnes | IMAN - Corporate
Home > CCC i IMAN promouen la inserció laboral dels seus alumnes

CCC i IMAN promouen la inserció laboral dels seus alumnes

CCC i IMAN promouen la inserció laboral dels seus alumnes
News
11/11/2019

El Centre d'Estudis Professionals CCC i Grup IMAN, companyia especialitzada en RH, Facility Services i Outsourcing, han subscrit un conveni de col·laboració amb la finalitat d'establir una relació que permeti impulsar i incrementar la inserció laboral dels alumnes de CCC, connectant als estudiants amb ofertes segons el seu perfil i promocionant la seva formació en funció de les necessitats del mercat laboral.

Per a això, l'acord signat inclou la integració de les ofertes de treball de IMAN en la borsa d'ocupació de CCC, la col·laboració per al disseny de material audiovisual relacionat amb el mercat laboral i la realització de programes formatius conjunts i personalitzats a empreses.

Iñaki Sacristán, Director General de CCC, apunta que “l'objectiu que busquem amb aquest acord és facilitar la inserció laboral dels nostres alumnes una vegada hagin finalitzat la seva formació, augmentant les ofertes d'ocupació disponibles per a cadascun d'ells i de manera personalitzada, en funció de la seva localització i curs realitzat”.

Amb la integració de les ofertes de treball de IMAN, els alumnes de CCC tindran accés a una bossa de més de 1.000 ofertes mensuals, en àrees com a Automoció, Alimentació, Comercial i Màrqueting, Hostaleria i Logística. Mercedes Elipe, Directora Comercial i de Desenvolupament Internacional de Grup IMAN, destaca “la importància de comptar amb un partner com CCC a l'hora de donar continuïtat a la cerca constant de talent i la selecció de perfils especialitzats, trobant al professional ideal per als nostres clients i/o serveis”.

 

Material per a una inserció laboral òptima

Gràcies a aquest acord, els alumnes de CCC també trobaran, en accedir al campus online, variat material audiovisual, pensat per a orientar als alumnes en la cerca d'ocupació, proporcionant les claus i eines bàsiques que l'ajudin a accedir al mercat laboral.

D'aquesta forma, el material audiovisual orienta al candidat sobre les eines 2.0. necessàries per a crear un CV amb un disseny visual a través de plataformes gratuïtes. Quan acaben la seva formació, molts candidats desconeixen els passos que han de seguir o quines plataformes o eines digitals poden utilitzar per a trobar un lloc de treball.

La utilitat d'aquest material va més enllà en donar resposta també a temes tan importants com els tips que tot candidat ha de tenir en compte en la comunicació no verbal (gestos, posicions, expressions facials, etc.), i la manera òptima d'afrontar el temps d'espera de la trucada d'una empresa posant el focus en com l'aspirant ha d'identificar i posar en valor les seves fortaleses.

 

Programes formatius conjunts per a empreses

Els acords de col·laboració estableixen, així mateix, la posada en marxa de programes formatius conjunts per a empreses. ‘Som un centre que portem molts anys ajudant les empreses a millorar la competitivitat i capacitat dels seus treballadors. Aquest acord de col·laboració és un pas més per a continuar donant suport a les empreses amb treballadors més productius i eficients’, afegeix Sagristà.

 

  • L'acord busca impulsar la inserció laboral dels alumnes del Centre d'Estudis Professionals CCC a través de la borsa de treball de IMAN.
  • Les dues companyies treballen en un material audiovisual que permeti orientar als estudiants en la cerca d'ocupació.
  • Totes dues entitats cooperen en la realització de programes formatius conjunts per a empreses, que seran impartits per CCC.