fbpx Manteniment | IMAN - Corporate
Inici > Serveis > Manteniment

Manteniment

Manteniment

No ens diferenciem en el què, si no en el com

Les instal•lacions industrials i els immobles necessiten un manteniment, no només perquè ens ofereixen el seu màxim rendiment, si no també per ser més eficients i optimitzar recursos. Per això sabem que estàs buscant un partner que t’ajudi a aconseguir aquests objectius.

Llavors, fem el mateix que la nostra competència? Doncs, segurament molt semblant. Ho fem igual? La nostra resposta és no, perquè treballem cada projecte a mida de les necessitats dels nostres clients a través de quatre trets que garanteixen que la qualitat, la rendibilitat i la eficiència sempre estiguin al servei de la teva empresa.

El nostre procés de treball:

Visitem les teves instal•lacions sense compromís. 
Definim un projecte en base als teus objectius. 
Implementem un pla a través d’un servei integral.
Realitzem un pla de seguiment i millora continua. 

Serveis que oferim:

Instal•lacions elèctriques, climatització, aigua, gas, contra incendis, vídeo - vigilància, control d’accessos, plaques solars, grup electrogen i SAI. 
Manteniment preventiu, correctiu i predictiu de les instal•lacions per garantir el seu correcte funcionament. 
Automatització i eficiència energètica a través de solucions BMS / EMS.
Assistència tècnica
24 hores / 365 dies.
Serveis complementaris (partners): senyalització, feines de paleta, obra civil, serralleria, fusteria, jardineria, residus i reciclatge.  

Per què treballar amb nosaltres?

Millora de la eficiència de les seves instal•lacions

Augment de l’eficiència de les seves instal•lacions i execució de mesures en matèria de seguretat per minimitzar riscos. IMAN Corporation disposa d’un acord de col•laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per l’assessorament dels nostres projectes de la mà d’experts en solucions energètiques. 

Oferim una gestió fluida i personalitzada

Gestió d’incidències a través del nostre CSC (Computing Service Center 24 hores, 365 dies a l’any. En cas d’averia, minimitzem el temps d’intervenció. 

Control de les instal•lacions

Connectem les seves instal•lacions amb el nostre CSC (Computing Service Center) 24 hores, 365 dies a l’any, així com als seus dispositius mòbils, per conèixer el seu estat i funcionament en tot moment. 
El nostre equip està format per professionals experts que trobaran la solució per rendibilitzar els seus recursos i potenciar la competitivitat de la seva empresa.