fbpx IMAN col·labora al Talent Day, un esdeveniment que va reunir a més de 600 líders de Recursos Humans a Madrid | IMAN - Corporate
Home > Esdeveniments i darreres noticies > IMAN col·labora al Talent Day, un esdeveniment que va reunir a més de 600 líders de Recursos Humans a Madrid

IMAN col·labora al Talent Day, un esdeveniment que va reunir a més de 600 líders de Recursos Humans a Madrid

IMAN col·labora al Talent Day, un esdeveniment que va reunir a més de 600 líders de Recursos Humans a Madrid
News
29/05/2017

La segona edició del Talent Day organitzat per Equipos & Talento el passat 25 de maig es va celebrar simultàniament a les sales 400 i 200 del Museu Reina Sofia de Madrid. IMAN ha sigut un dels col·laboradors de la segona edició del Talent Day, el principal esdeveniment que reuneix líders de recursos humans per debatre i reflexionar sobre talent i lideratge, i les seves principals tendències actuals, com per exemple el perfil professional dels millennials o el paper de la transformació digital en els recursos humans.

"Pels professionals de la selecció el Talent Day permet estar al dia en les tendències de reclutament del mercat, així com en conceptes relacionats amb la transformació cultural, les habilitatsi actituds digitals o el benestar laboral, entre d’altres” expressa Ana Sierra, especialista en Selecció, Formació i Desenvolupament de Grup IMAN. Després de la jornada matinal de conferències es va preparar un esmorzar que va permetre donar continuïtat al debat sobre talent, branding i innovació en els processos relacionats amb la gestió de persones. "A l’esmorzar vam poder establir contacte amb professionals de recursos humans, i ens va permetre crear sinergies amb altres companyies del sector” expressa Pere Lluís Parés, Director General de Grup IMAN.

La participació al Talent Day ens ha permès estar presents en un esdeveniment juntament amb líders del sector dels recursos humans, a més de presentar els nostres serveis especialitzats en selecció, reclutament i headhunting en sectors d’activitat com l’alimentació, l’automoció o la logística.