fbpx Grup IMAN està present al Congrés sobre Facilities y Facility Management | IMAN - Corporate
Home > Esdeveniments i darreres noticies > Grup IMAN està present al Congrés sobre Facilities y Facility Management

Grup IMAN està present al Congrés sobre Facilities y Facility Management

Grup IMAN està present al Congrés sobre Facilities y Facility Management
News
19/06/2017

Més de 150 responsables d'àrees de compres i recursos humans s'han donat cita aquest dimecres a la Jornada de Compres de Facilities i Facility Management, organitzada per l'Associació Espanyola de Professionals de Compres i Contractació i Aprovisionaments (AERCE).

Pau Pérez, director d'operacions de IMAN Cleaning, línia especialitzada en neteja de Grup IMAN, ha participat a la taula rodona del congrés sobre serveis de neteja. S'hi ha posat de manifest el valor de la neteja per les empreses, i els paràmetres que podem utilitzar per al mesurament de resultats. "La neteja no sempre es considera estratègica, si bé és veritat que cada vegada més les empreses li estan donant més valor atès que aporta salubritat, pot perjudicar la seva imatge corporativa si no es realitza correctament, i pot arribar a afectar la seva productivitat", expressa Pérez.

Al Congrés no només s'han tractat temes específics de neteja, sinó que s'han realitzat també tres taules rodones més que aborden el concepte de facility management, el manteniment d'instal·lacions i eficiència energètica, i la compra de productes no estratègics. Dins de les mateixes temàtiques també es van presentar casos pràctics que posen en valor l'experiència d'algunes de les empreses participants.