-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


SERVEIS DEL GRUP

TROBA FEINA A MODEL INHOUSE, UN SERVEI DE RECURSOS HUMANS A MIDA DES DE LES SEVES INSTAL·LACIONS

Veure ofertes laborals

REP NOTÍCIES DEL SECTOR AL TEU CORREU


Registrar-se a la newsletter

DEMANA PRESSUPOST PERSONALITZAT

Contactar
DIVISIÓ INHOUSE. IMAN TEMPORING

Model inhouse, un servei de recursos humans a mida des de les seves instal·lacions

Model inhouse

El model inhouse té per objectiu facilitar, especialment a aquells clients que mouen grans volums de treballadors eventuals, la gestió de qualsevol necessitat de recursos humans des de les seves pròpies instal·lacions. Aquesta modalitat de treball li permet disposar d’un dels nostres consultors en les seves oficines, des d’on coordinarà la posada a disposició de treballadors eventuals a la seva empresa, incloent la selecció, formació, planificació i gestió administrativa. La nostra metodologia de treball, a més, ens permet ajudar-lo a gestionar la seva flexibilitat, millorar la productivitat i qualitat, descarregar els seus departaments interns de tasques i millorar l’atenció als treballadors, el que ens permet proporcionar-li un estalvi de costos i un servei de major qualitat en consonància amb els seus objectius estratègics. 


Quin valor afegit aporta la nostra metodologia inhouse?
 • Gestió integral del seu personal eventual de forma ràpida i àgil: ens encarreguem des de les seves instal·lacions de la selecció, contractació, formació, gestió administrativa (incloent nòmines i factures), planificació i seguiment dels treballadors eventuals. 
 • Aportem flexibilitat en funció de la demanda del seus serveis adequant la plantilla eventual a la corba d’activitat de la seva empresa, proporcionant-li un estalvi de costos (hores extres, tarifes menors de 7 dies), així com un estalvi de temps i descarrega de tasques a departaments interns de la seva companyia. 
 • Comunicació més directe amb els responsables de l’empresa i amb els treballadors eventuals en les seves instal·lacions. 
 • Major coneixement de la seva empresa, que ens permet alinear-nos amb els objectius estratègics de la seva companyia. 
 • Proporcionem perfils més adequats a la seva activitat, amb una reducció de les corbes d’aprenentatge i, per tant, una major productivitat de la plantilla eventual.
 • Implantació de processos de millora continua per assegurar la qualitat del treball realitzat.
 
Processos de treball a mida Per què treballar amb la divisió inhouse d’IMAN Temporing? 

 • Li oferim un servei a mida, mitjançant un equip especialitzat en el seu sector d’activitat. 
 • Som experts en gestionar la flexibilitat d’empreses amb un alt volum de treballadors eventuals, generant serveis eficients i un estalvi de costos. 
 • El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients, treballem dia a dia per portar a terme serveis de qualitat a la alçada de les seves expectatives. 
 • Tenim 25 anys d’experiència oferint solucions en recursos humans. 
 • Disposem de cobertura tant a nivell nacional com europeu, amb una xarxa en ple creixement amb més de 50 oficines, i seus a Alemanya, França i Portugal.

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)