-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


SERVEIS DEL GRUP

TROBA FEINA A IMAN GLOBAL CONSULTING, UNA VISIÓ INTEGRAL EN ATRACCIÓ DE TALENT

Veure ofertes laborals

REP NOTÍCIES DEL SECTOR AL TEU CORREU


Registrar-se a la newsletter

DEMANA PRESSUPOST PERSONALITZAT

Contactar
CAPTACIÓ I SELECCIÓ DE TALENT

IMAN Global Consulting, una visió integral en atracció de talent

Captació i selecció de talent

Compromesos amb la recerca constant de talent, IMAN Global Consulting és una consultoria especialitzada en processos de selecció de perfils especialitzats, comandaments intermedis i directius. També oferim serveis d’avaluació dels perfils de la seva empresa.

IMAN Global Consulting compta amb un equip actiu en la captació i selecció de talent, i disposa de diferents eines i canals per trobar el candidat ideal per a la seva empresa:

 • Xarxa de contactes pròpia, generada a través del portal de treball corporatiu (en constant actualització) i el networking.
 • Recruitment 2.0 / Nethunting, mitjançant la investigació diària de nous perfils en xarxes professionals com Linkedin.
 • Més de 45 delegacions d’àmbit nacional i 3 delegacions europees (a Alemanya, França i Portugal).
 • Accés a plataformes especialitzades en recursos humans.

La nostra raó de ser es connectar el talent amb les empreses, oferint en tot moment un servei adaptat a les seves necessitats i solucions a mida.

Serveis

 • Estudis de perfils en el mercat.
 • Atracció i gestió del talent.
 • Avaluació de candidats.

Metodologia de treball

La nostra metodologia de treball compta amb quatre fases fonamentals:

 • Fase inicial. Després de la reunió inicial amb el client per recollir impressions, filosofia i valors de la companyia, així com els requisits que ha de complir el candidat, el nostre equip es reuneix per avaluar la informació, analitzar la demanda del lloc a cobrir i establir el calendari del projecte.
 • Recerca i validació. En aquest punt s’inicia la recerca del candidat mitjançant la investigació del mercat i la nostra xarxa de contactes per seleccionar els perfils que més s’adapten a les seves necessitats. Un cop preseleccionades les candidatures, s’inicien les entrevistes tècniques i per competències.
 • Presentació de candidatures. L’equip presenta al client un informe de cada una de les persones entrevistades on s’exposen les àrees hard i soft de cada candidat, així com les seves referències professionals. Sempre es presenten les candidatures d’aquells professionals que responen amb una major aproximació al perfil descrit en el briefing inicial.
 • Incorporació a l’empresa. Un cop validat el candidat, des d’IMAN Global Consulting es realitza la coordinació de l’entrada del professional a l’empresa i es realitza un posterior seguiment per conèixer la seva evolució.

¿Per què externalitzar un servei de selecció de personal?

El desenvolupament de persones i organitzacions és fonamental per al bon funcionament de les empreses. Per això, la externalització d’un procés de selecció de talent ha d’entendre’s com una inversióper trobar la persona que més s’adapti a les necessitats de la seva empresa.

Mentre la consultoria s’encarrega de la recerca i selecció de candidats, els recursos de la seva empresa poden dedicar-se al core business del seu negoci sabent que el procés està en mans d’un equip especialitzat en la captació de talent.

¿Per què treballar amb IMAN Global Consulting?

 • IMAN Global Consulting compta amb un equip jove, format i especialitzat en la recerca activa de talent, amb una xarxa pròpia de contactes que ens permet aporta el candidat més idoni en cada cas.
 • Ens alineem amb els objectius de la seva empresa, oferint la solució que més s’adapta a les seves necessitats.
 • Disposem de cobertura tant a nivell nacional com europeu, amb una xarxa en ple creixement.
 • Adaptabilitat a un mercat canviant que ens permet oferir perfils especialitzats i ser coneixedors de perfils de nova creació.

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)