-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


IMAN Divisió Alimentaria

IMAN Divisió Alimentaria

IMAN Divisió Alimentaria

En Iman Divisió Alimentària som professionals del sector de la higiene i la seguretat alimentària. El nostre objectiu és proporcionar solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

Com a divisió especialitzada del Grup Iman, la nostra transversalitat ens permet proporcionar valor afegit als nostres serveis.

Serveis


Pla de Neteja i Desinfecció

Per assegurar la innocuïtat dels aliments és imprescindible implantar un Pla de Neteja i Desinfecció adequat i dimensionament a les característiques específiques de les instal·lacions de cada empresa.

Formació per a la Indústria Alimentària

Qualsevol persona implicada en la cadena alimentària ha de conèixer la importància de les tasques que realitza i ser conscient dels riscos que comporta el seu treball en temes de seguretat i higiene dels aliments.

Consultoria, assessoria i I+d
L'experiència i coneixement de la Divisió Alimentària del Grup Iman ens permet entendre les necessitats a cada àrea del sector alimentari i poder trobar solucions eficients a problemes específics en temes de seguretat i higiene alimentària.

Food Defense
Des de Divisió Alimentària del Grup Iman, posem a la seva disposició serveis integrals, unint mitjos tècnics i humans, que garanteixin l'èxit en la implementació del seu Pla Food Defense.

Manipulats
L'experiència de l'empresa i un delicat procés de treball basat en el Know-How permeten adaptar els recursos a les necessitats de cada client.

Laboratori d'anàlisi d'aliments i aigües
Anàlisis microbiològiques i físic-químics d'aliments, tant en matèries primeres, productes intermedis o producte final.

Agrari
Excel·lent equip tècnic amb àmplia experiència en el sector agrari per gestionar i oferir tots els nostres serveis amb la màxima qualitat garantida.

Més informació en: imandivisionalimentaria.es

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)