-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


NOTÍCIES

RSS
28/06/2016

L'aposta de Grupo IMAN per les noves tecnologies es tradueix en un creixement de gairebé el 30%

La seva xarxa nacional va ingressar més de 227 milions d'euros en 2015 i s'estima que aquest any creixerà un 15% i superarà els 260 milions de facturació només a Espanya. 

Al llarg de l'any 2015 la facturació de Grupo IMAN ha superat els 227 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 28% respecte a l'any passat. En aquest sentit, la unitat de negoci que ha experimentat un major creixement ha estat IMAN Temporing, la divisió de treball temporal del grup. A més, les filials europees presents a Alemanya, França i Portugal, han facturat per si soles 5.5 milions d'euros i, segons el seu Director General, Pere Lluís Parés, no descarten obrir pròximament més oficines dins de la Unió Europea. 

Una de les grans apostes de Grupo IMAN són les noves tecnologies, com per exemple el sistema de signatura de contracte via mòbil que va començar a introduir la companyia a la fi de l'any passat en les seves delegacions de treball temporal (aproximadament el 40% de contractes ja es signen mitjançant aquest nou sistema) o la implantació d'un nou ERP, mitjançant tecnologia SAP; que, segons el director general de la companyia, "ha suposat una inversió al voltant de 2 milions d'euros, però ens ha permès disposar d'un sistema que ens ha facilitat una millor eficiència i gestió de la xarxa de delegacions (actualment disposem de 52 oficines de treball temporal i una vintena d'oficines de serveis)”.
 
Segons explica Pere Lluís Parés, el creixement generalitzat dels últims anys es deu en part "gràcies als primers indicis de recuperació econòmica, encara que en el primer trimestre de 2016 veiem que els nivells de creixement s'han moderat”. Malgrat això, tant la inversió tecnològica realitzada pel grup en 2015 com la consolidació de les seves sinergies, són clars indicis de creixement de la companyia. De fet, s'estima un augment del 15% per aquest any, la qual cosa suposarà més de 260 milions d'euros de facturació al territori nacional. En els seus 25 anys d'història, Grupo IMAN no ha deixat de créixer i diversificar-se per poder oferir a les empreses un servei global de serveis externs. Per això actualment disposen de solucions adaptades tant de treball temporal, formació i selecció de personal, com de seguretat, neteja, outsourcing o altres serveis auxiliars.

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)