-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


NOTÍCIES

RSS
04/04/2017

IMAN preveu aconseguir una facturació superior als 300 milions d'euros en 2017

Aquest any, el grup ha aconseguit una facturació de 270 milions d'euros aconseguint un creixement d'un 19% 

Grup IMAN, especialitzat a oferir solucions integrals a empreses, ha obtingut un volum de negoci de 270 milions d'euros en el 2016, xifra que representa un increment d'un 19% respecte a l'exercici anterior. Per àrees d'activitat els serveis de RR HH han representat el 71% de la facturació i un 29% els de Facility Services.

Quant al benefici abans d'impostos i amortitzacions (EBITDA), el resultat aconseguit ha estat de 6 milions d'euros, un 10% superior al 2015. Aquest creixement s'explica per una major demanda de treball temporal i la externalización de serveis com a seguretat, neteja o auxiliars per part de les empreses. 

Pel 2017 el Grup preveu aconseguir una facturació superior als 300 milions d'euros propiciada per l'obertura de noves delegacions a nivell nacional i l'expansió internacional amb noves oficines a Portugal i França. 

En aquest sentit el director general, Pere Lluis Parés, explica que "a més de l'augment en el nombre de delegacions i estructura, el Grup té previst una potent inversió fruit de la transformació digital en la qual es troba immers, amb sistemes més automatitzats amb tecnologia mòbil per donar suport als serveis oferts, que superarà el milió d'euros”. En el capítol del personal propi, IMAN destinarà més de dos milions d'euros en formació interna.

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)