-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


NOTÍCIES

RSS
01/03/2017

Estàs buscant una nova oportunitat laboral? Vine a veure’ns al nostre estand a JOBarcelona’17

Acabes de finalitzar els teus estudis? Vols trobar una oportunitat de treball? Els pròxims 15 i 16 de març estarem a JOBarcelona’17 per oferir-te l’oportunitat laboral que estàs buscant. 

Els pròxims dies els nostres professionals especialistes en selecció estaran al nostre estand de JOBarcelona’17 per conèixer-te, que ens expliques les teves inquietuds professionals i mostrar-te totes les ofertes disponibles de les nostres diverses àrees de negoci. "A IMAN sempre estem en recerca de perfils tecnològics, enginyeria, experts en selecció, relacions laborals, comercials i tècnics especialistes. Per això, creiem que estar a JOBarcelona’17 ens brindarà l’oportunitat de contactar personalment amb professionals especialistes i motivats per començar nous projectes” indica Ana Sierra, especialista en Selecció, Formació i Desenvolupament de Grup IMAN. 

La presència en aquest esdeveniment especialitzat en recruiting i networking és clau per al grup que busca tenir una "major presència i impulsar el desenvolupament de la carrera professional dels nostres especialistes”, explica Sierra, y continua: "Com a grup apostem per la formació, el talent i la motivació per crear un equip capaç d’adaptar-se a les necessitats del mercat de forma fàcil, ràpida i senzilla”. 

Al marc de la jornada de JOBarcelona’17 Javier Segura, Director de IMAN Global Consulting, la línia de selecció de perfils tècnics i comandaments intermedis de la companyia, oferirà una conferència sobre el talent que estan buscant les empreses actuals. La conferència titulada "¿Tienes lo que buscant? Talento 3.0” tindrà lloc el proper día 15 de març a les 18 hores a la primera planta del Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal 661). 

T’agraden els reptes? Vols apostar pel teu futur laboral? 
T’esperem al nostre estand els pròxims 15 i 16 de març!

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)