-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


NOTÍCIES

RSS
09/02/2017

Innovació i emprenedoria, bases del conveni de col·laboració signat per IMANcorp Foundation i la Universitat Politècnica de Cartagena (UPCT)

L'acord entre IMANcorp Foundation i la Universitat Politècnica de Cartagena (UPCT) permetrà col·laborar en iniciatives conjuntes en tots dos camps unint la visió del món empresarial i el de la formació universitària


IMANcorp Foundation ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de Cartagena (UPCT). "La visió del món empresarial que aporta IMANcorp Foundation dins d'un món universitari afavoreix el desenvolupament de projectes conjunts que tenen com a base la innovació” explica Xavier Núñez, Gerent de IMANcorp Foundation. 

El conveni signat amb la UPCT, un dels motors de la innovació a la regió de Múrcia, permetrà impulsar programes de col·laboració amb el món empresarial. En aquest sentit, en els propers mesos, s'engegaran accions conjuntes com:

  1. Un seminari sobre emprenedoria en el marc de la Universitat, amb l'objectiu de transmetre als estudiants i la comunitat educativa en general, el valor de l'emprenedoria al món actual, les estratègies per dur a terme una idea emprenedora i les eines que existeixen per avançar en una idea d'emprenedoria i/o innovació empresarial. 
  2. Un concurs per l'emprenedoria innovadora en el qual podran participar personal de la Universitat, equips o persones individuals membres de departaments de recerca de la institució docent, on els participants hauran de presentar solucions a reptes i la generació d'oportunitats d'emprenedoria. 


La signatura del conveni entre les dues organitzacions es va realitzar en la UPCT per part de Xavier Núñez, gerent de IMANcorp Foundation, i Alejandro Díaz Morcillo, rector de la UPCT.

Amb l'objectiu de recolzar i promoure iniciatives que permetin impulsar la innovació i el talent de les empreses, IMANcorp Foundation està treballant en la signatura d'acords de col·laboració amb altres universitats espanyoles que permetin generar una cultura d'innovació oberta i la captació i retenció del talent.

Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)