-
ESCATENFRDEPT
Accés candidats


NOTÍCIES

RSS
12/01/2017

Grup IMAN cel·lebra les reunions anuals sota el lema "¡#25añoscontigo!"

Grup IMAN va reunir, aquest mes de desembre, al seu equip de força de vendes i de tècnics/ques de selecció i laboral per donar a conèixer els seus resultats i el seu pla estratègic del proper any. 

En aquesta ocasió el lema de les reunions va ser "¡#25añoscontigo!” reforçant la celebració del 25 aniversari de la companyia el passat 25 d'octubre. A les dues reunions de tècnics/ques de selecció i laboral van assistir prop de 200 persones repartides en dos dies, el 13 i el 20 de desembre, mentre que la reunió de Força de Vendes del 15 de desembre va reunir a 120 assistents que en total van sumar més de 300 professionals de la companyia.

Pere Lluís Parés, Director General de la companyia, va ser l'encarregat d'iniciar les jornades repassant les dades de l'últim any així com el rumb que prendrà la companyia en el 2017 basat en aspectes com; la innovació i transformació digital, el suport tècnic gràcies al departament d'enginyeria i la internacionalització gràcies a l'impuls de les seus europees a Alemanya, França i Portugal. 

Després de la conferència del Director General els participants van poder ampliar en forma de tallers els seus coneixements sobre aspectes importants del seu dia a dia laboral així com el desenvolupament d'habilitats. 

A la tarda es van realitzar conferències a càrrec d'especialistes en motivació i desenvolupament d'equips com Ángel Rielo, Victor Küppers i María Gilabert.


Equip de tècnics/ques de selecció i laboral del dia 13 de desembre


Equip de força de vendes de la companyia el dia 15 de desembre


Equip de tècnics/ques de selecció i laboral el dia 20 de desembre


Iman

C/Azcárate, 8-10 08223
Terrassa (Barcelona)